Päivä Viinitilalla

Vaajasalon saaressa Kuopion edustalla sijaitseva Alahovin Viinitila ihastuttaa maaseutumiljööllä ja leppoisalla tunnelmalla. Vuonna 1995 avattu Suomen ensimmäinen viinitila tuottaa kotimaisia marjaviinejä, likööreitä, siideriä sekä olutta. 

PÄIVÄ VIINITILALLA -retket ovat päättyneet tältä kesältä. Ryhmät voivat pyytää tarjouksen tilausristeilystä Viinitilalle loppukaudelle: info@roll.fi


Retkipaketti sisältää risteilyn, lounaan laivalla sekä maistiaisia ja tuotannon esittelyä viinitilalla. Viinituvassa voit tutustua tilan tuotteisiin ja ostaa tuliaisia. Viinitilalta löytyy myös kesätaidenäyttely. Retki soveltuu hyvin sekä yritysasiakkaille että lapsiperheille.

Ohjelma

12.00Risteily Satama – Alahovi, reitti kiertää Saaristokaupungin alueella Keilankannan avokanavan kautta
Lounas menomatkan aikana
13.30Saapuminen Alahoviin
14.00Tuotteiden maistelu – 2 x 4 cl viini, 2 cl likööri tai alkoholiton kattaus, lapsille Alahovin omia mehuja
14.30Valmistuksen esittely
15.30Risteily Alahovi – Satama
16.00Saapuminen Kuopion matkustajasatamaan

Hinta

36 € aikuiset
18 € lapset 5–17 v. (alle 5-vuotiaille lounasmaksu 1 € / ikävuosi)
Ryhmähinta yli 15 hengen ryhmille 35 €/hlö

Varaukset: info@roll.fi tai puh. 0440 266330, ilmoittaisitteko varauksen yhteydessä myös lounasvalintanne – kiitos! Liput lunastetaan laivan edestä ennen lähtöä. Retkilippuja ei ole myynnissä nettikaupassa.

Retkeä järjestetään 23.6.-8.8. tiistaista lauantaihin. Vaikka retkipaketti olisi täynnä, voi Viinitilalle ostaa pelkän menopaluu-risteilyn ja ruokailla siellä (ruokavaraukset Alahoviin puh. 017-3621129). Muina aikoina toteutamme retkeä tilauksesta ryhmille, pyydä tarjous.

Muuttuneet aikataulut tai täydet lähdöt voi varmistaa täältä.