LAIVAN PÄIVÄLLINEN

Alla olevat tiedot kesältä 2022. Risteilykaudelle 2023 tulossa osittain uusia juttuja :)…

Saatavilla klo 16.30 ja klo 18.30 lähdöillä ti-la, hinta risteilylipun lisäksi 19,50 €/aikuinen ja 9,50 €/lapsi 5-12-v (lasten menu). Alle 5-vuotiaille pikkuruoka 5€. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaisitteko varauksen yhteydessä myös ruokavalintanne – kiitos. S-posti: info@roll.fi

KAIKILLE ALKUUN: Laivan samettinen kylmä viherkeitto + ruissipsit

Kotimaisista herneistä ja yrteistä tehtyä heleänvihreää, samettista keittoa, ruissipsejä (L), pyydettäessä myös erikoisruokavaliot huomioidaan.

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT: (valitse yksi)

1.Savumuikkuruukku; suussa sulavia savumuikkuja valkoviini-kermakastikkeessa, varhaisperunat, tilliä ja voita, kesäsalaattia, (L,G)

2. Härkäruukku; uuniruukussa haudutettua mureaa kotimaista naudanlihaa kermakastikkeessa, varhaisperunat ja kesäsalaattia. (L,G)

3. Laivan Kanaleipä; yrttiöljyllä marinoitua kanafilettä täysjyvätoastilla, juustokuorrute, marinoitua punasipulia, tomaattia, yrttikermaviilikastiketta, lisänä varhaisperunasalaattia ja kesäsalaattia. (L)

4. Laivan Vegeleipä; hernepihviä, salaattijuustoa, juustokuorrute, täysjyvätoast, yrttikermaviilikastiketta, tomaattia, marinoitua punasipulia, lisänä varhaisperunasalaattia ja kesäsalaattia. (L) Saatavilla myös vegaanisena.


Lapsille voi tilata pääruuan ylläolevalta listalta lasten annoksena tai sitten vaihtoehtoisesti: Laivan lihapullat, perunamuusi, vihreä salaatti.


LOPUKSI VÄHÄN MAKEAA (L):

Mustikkapiirakkaa ja vaniljavaahtoa (L, pyydettäessä gluteeniton vaihtoehto), kahvia/teetä