LAIVAN PÄIVÄLLINEN

Päivällinen ti-la klo 16.30 ja klo 18.30 lähdöillä. Hinta risteilylipun lisäksi 19,50 €/aikuinen ja 9,50 €/lapsi 5-12-v (lasten menu). Alle 5-vuotiaille pikkuruoka 5€. Paikkoja rajoitetusti. Varauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös pääruokaruokavalintanne – kiitos. Suuremmille ryhmille teemme erikseen noutopöytätarjoilun. S-posti: info@roll.fi

KAIKILLE ALKUUN:

Vihreä salaatti kesäsesongin vihanneksilla höystettynä ja uunituoretta maalaisciabatta-leipää (L)

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT: (valitse yksi)

1. Savumuikkuruukku; suussa sulavia savumuikkuja valkoviini-kermakastikkeessa, varhaisperunat, tilliä ja voita, suolakurkut, uunijuurekset (L,G)

2. Siikaa ja uudet perunat; sitruuna-voikastike sekä kylmä sour cream-kevätsipulikastike, uunijuurekset (L,G)

3. Grillattua broileria ja uudet perunat; sitruuna-voikastike sekä kylmä sour cream-kevätsipulikastike, uunijuurekset. Saatavilla myös kasvisversiona hernepihvillä

4. Laivan kesäsalaatti; tomaattia, mozzarellaa, tuoretta basilikaa, pikkelöityä punasipulia, avokadoa, jyväpastaa yrttiöljykastikkeella, paahdettuja suolamanteleita (L)


Lapsille voi tilata pääruuan ylläolevalta listalta lasten annoksena tai sitten vaihtoehtoisesti: Laivan lihapullat tai muikkulipihvi, joihin lisukkeina perunamuusi, vihreä salaatti.


LOPUKSI VÄHÄN MAKEAA (L):

Mangomoussekakku lasissa, tuoreita mustikoita ja minttusuklaarouhetta (L, pyydettäessä G)