Talvinen seikkailu odottaa

Kallavesi on talvellakin kuopiolaisten suosima ulkoilukohde. Jäätynyt järvi houkuttelee luonnonjäälle hiihtäjät, kävelijät, kelkkailijat, koirakot ja pyöräilijät.

Kuopion matkustajasataman edustalla järjestetään vuosittain Finland Ice Marathon, jonka myötä kilparata täyttyy luistelijoista ja potkukelkkailijoista. Tarjoamme talven harrastuksiin oheispalveluja sekä kahvilan lämpöä m/s Queen R -laivalla, joka on talvisaikaan ankkuroitu tukevasti Kuopion matkustajasatamaan, hiihtolatujen ja luistinradan äärelle.


Välinevuokraus

Vuokraa mieleisesi välineet ja suuntaa retkelle jäisen kauniille Kallavedelle! Luistinradat 1 km, 2 km ja 4 km avautuvat tammi-helmikuussa 2021. Avaamme samalla välinevuokraamon.

Vuokraushinnasto (talvi 2021)

Retkiluistinterät & monot 15 € / h
Retkiluistinterät 10 € / h
Potkurit 8 € / h
Murtomaahiihtosetti 15 € / h
Kickspark 10 € / h
Sauvat 2 € / h


Talvikahvila 

Talvisen seikkailun jälkeen laivakahvilassa on tarjolla mm. lämpimiä juomia, virvokkeita, leivonnaisia ja pikkusuolaisia. Baarituotteiden osalta laivassa on A-oikeudet. Kahvilaan saa tulla sisälle myös luistimet jalassa kunhan terät on suojattu suojuksilla. Nauti paikan päällä tai nappaa retkieväät mukaan!

m/s Queen R -laivakahvilan talven aukioloajat ilmestyvät alkuvuodesta 2021.

TERVETULOA!


Yhteystiedot laivalle

0440 266332

info@roll.fiLaivakahvilan voi myös varata yksityiskäyttöön esimerkiksi kokous- tai juhlatilaksi. Kysy tarjousta tilasta ja tarjoiluista info@roll.fi